Tradisjonsrike KSMV viser resultater og kåres til månedens bedrift av NHO Agder - Otterlei Eiendom
18354
post-template-default,single,single-post,postid-18354,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Tradisjonsrike KSMV viser resultater og kåres til månedens bedrift av NHO Agder

MÅNEDENS BEDRIFT JANUAR: Salgssjef Morten Kostøl og direktør Arne Hansen ved tradisjonsrike KSMV i Søgne er svært fornøyd med at omstillingsprosessen nå gir svært gode resultater. Foto: NHO Agder

Tradisjonsrike KSMV har vært gjennom en tøff omstillingsprosess. Nå har pilene endelig snudd: fjoråret endte med et pent overskudd, og nå går bedriften inn i 2024 med en solid ordrebok som gir god vekst for kommende år. To tredjedeler av omsetningen går til eksport.

KSMV har nylig snudd pilene med et godt overskudd i fjor og en solid ordrebok for 2024. To tredjedeler av omsetningen går til eksport.

Bedriften, med over 100 års historie, har tilpasset seg markedet gjennom dedikasjon til kvalitetsprodukter. Etter tøffe år med omstilling og nedbemanning, har KSMV lykkes med å diversifisere seg og utvikle nye markedsposisjoner. Dette inkluderer suksess innen maritim sektor og forsvarsindustrien.

Ved å fokusere på bærekraft og innovative produksjonsmetoder, har KSMV redusert karbonavtrykket og styrket sin posisjon i markedet. Selskapet ser også vekstpotensial i forsvarssektoren og jobber med å etablere seg som en pålitelig leverandør.

Med økende omsetning og planer om videre vekst i 2024, søker KSMV nå etter kompetanse innen digitalisering, kunstig intelligens og miljøvennlige løsninger. Rekruttering av nye talenter, spesielt lærlinger, er en prioritet for å sikre fremtidig suksess.

Se NHO Agders omtale av KSMV her.

KSMV har produksjon og hovedkontor i konsernets industrieiendom Birkedalsveien 28, Søgne.

Se KSMV nettside her.