Første byggetrinn overlevert for Skjeviga Syd - Otterlei Eiendom
18166
post-template-default,single,single-post,postid-18166,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Første byggetrinn overlevert for Skjeviga Syd

Otterlei Eiendom og Robert Ruud Bygg gjennomførte overlevering av Skjeviga Terrasse Hus D med 6 romslige boenheter, rett før jul. Vi er stolte av å ha overlevert første del av prosjektet, og fikk gleden av å møte fornøyde kunder som skal skape et nytt hyggelig bomiljø i Grimstad. Med areal mellom 83-94 m2 per boenhet, i tillegg til egne terrasser/balkonger. Kort vei til landlige naturopplevelser, sjø og lek. Moderne arkitektur og naturlig tilpasset terreng. 

Dette var første byggetrinn i delprosjektet Skjeviga Terrasse, med 35 boenheter i fire hus. Neste byggetrinn vil være Hus B og C med totalt 21 boenheter, og deretter hus A med 8 boenheter.

Skjeviga Terrasse ligger ved lek og oppholdsareal, med rom for aktivitet og natur. Få minutter fra sjøen.
Vedtatt ferdigstillelse av Skjeviga Terrasse er den 31.10.2024. Vi gleder oss til videre byggetrinn, og se bomiljøet i Skjeviga Syd vokse frem.

Skjeviga Panorama er delprosjektet som vil bygges etter Skjeviga Terrasse, også beliggende nært sjøen. Dette prosjektet har totalt 31 boenheter i Hus E, F og G. Tilsammen har prosjektet Skjeviga Syd totalt 66 boenheter i landlige og flotte omgivelser nær sjø.