Ferdigstilt leilighetsprosjekt i Drammen kommune - Otterlei Eiendom
18152
post-template-default,single,single-post,postid-18152,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Ferdigstilt leilighetsprosjekt i Drammen kommune

Otterlei Eiendom gjennomførte Adaxparken byggetrinn 2 med 11 delikate leiligheter sentralt i Svelvik.

Prosjektet var en videreføring av tidligere byggetrinn med 22 leiligheter over to bygg med tilsvarende arkitektur og utforming.

Viktige kjerneverdier i prosjektet har vært lettstelte, enkle og lyse leiligheter med innbydende løsninger. Adaxparken har en rolig beliggenhet midt i sentrum, og all bebyggelse orienterer seg rundt et hyggelig tun med felles uteområde og lekeplasser. Gangavstand til handlegater, til sjø og til skog og mark. En god m2 pris til en sentral beliggenhet i nordlig sørlandsidyll. Kjøreavstand er under en halvtime til Bragernes torg i Drammen, og under en time til Oslo sentrum. 

Alle leiligheter i byggetrinn 1 og 2 har vært utsolgt i god tid før overtakelse.