Vell gjennomført overlevering av Vågsnes Havn byggetrinn 1 - Otterlei Eiendom
18139
post-template-default,single,single-post,postid-18139,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Vell gjennomført overlevering av Vågsnes Havn byggetrinn 1

Otterlei Eiendom gjennomførte overlevering av ferdigstilte Vågsnes Havn byggetrinn 1 med 15 romslige boenheter.

Prosjektet innebar en solid opprydning og miljøsortering av miljøgifter i grunn og på sjø, etter flere år med industrivirksomhet på tomten. Vi er stolte over å få utnyttet denne fantastiske tomten til et flott boområde, hvor boenhetene har fellesområder med nyetablert sandstrand, solid bryggeanlegg og herlige grøntarealer med kun bruk av natursteinsmurer som flettes naturlig mot terreng. Vi har også bygd solid forankret private brygger, båthus og plenareal på brygge til 5 av boenhetene, beliggende helt mot vannkanten. Resterende enheter har hager liggende tett mot strand og sjø, og takterrasser med 360 graders utsikt over Tromøysund.

Denne sommeren har de nye eierne solvarme dager på egen sandstrand, kort vei til naturopplevelser og herlige båtturer til nærliggende og skjønne kystbyer. Vi gjennomførte overtakelser fra mai og frem til 1. juni, og er stolte over å se hvor hyggelig det har blitt på Vågsnes Havn etter nye eiere har flyttet inn. 

Vågsnes Havn på Tromøya er en perle og en helårsdestinasjon for både store og små. Ingen boplikt, men med flere fastboende. Et høykvalitetsprosjekt med solide materialvalg og innbydende arkitektur.

Vi er i prosess med planbehandling av byggetrinn 2 med Arendal kommune.