Nedre Landgate 28C - ny næringseiendom på brygga i Tønsberg - Otterlei Eiendom
18071
post-template-default,single,single-post,postid-18071,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7,vc_responsive

Nedre Landgate 28C – ny næringseiendom på brygga i Tønsberg

Vi overtok eiendommen Nedre Langgate 28C den 29. april. Vi ser frem til å eie og forvalte denne kulturhistoriske eiendommen langs Vestfoldkysten. Otterlei Eiendom har god kjennskap til de lokale forholdene på brygga i Tønsberg, ved eierskap også av naboeiendommen Nedre Langgate 26C. 

Eiendommen er tilpasset restaurantdrift, og planlegges større oppgraderinger det førstkommende året. Eierskap: 100%

Nedre Langgate 28C
Brygga i Tønsberg
Uteservering