Lansering av ny profil, hjemmeside og prospekt for destinasjonsutvikling av Kyrkjebygdheia, Telemark - Otterlei Eiendom
18040
post-template-default,single,single-post,postid-18040,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Lansering av ny profil, hjemmeside og prospekt for destinasjonsutvikling av Kyrkjebygdheia, Telemark

Vi innleder årets påske med ny profil, hjemmeside og prospekt for prosjekt destinasjonsutvikling av Kyrkjebygdheia, Telemark. På Kyrkjebygdheia tilbyr vi nøkkelferdige hytter med selveiet tomt, og mulighet for å kun kjøpe tomt. Vi utfører opparbeidelse og grunnarbeider for alle tomter.

Vi tilbyr arkitekttegnede hytter fra Byggmesterhus og Hedda Hytter, i tillegg til tradisjonsrike laftehytter fra Røroshytta. Alle hyttemodeller er nøye utvalgt i tråd med våre tre grunnprinsipper i utbygging: folkehelse, funksjonalitet og estetikk.

Kyrkjebygdheia AS ble stiftet i 1999 og har siden 2007 vært eid av Otterlei Group. Vi har siden oppstart utviklet en trinnvis hytteutbygging tilpasset de lokale forholdene. Vi følger et kvalitetsprinsipp om å tilpasse plassering av hytter i forhold til den valgte tomtens topografi. Dette for å sikre bevaring av naturen på Kyrkjebygdheia i størst mulig grad.

Se gjerne vår hjemmeside og prospekt for Kyrkjebygdheia her.

Grønlifjell fra Byggmesterhus
Hummelfjell fra Røroshytta
Skornetten Klassisk fra Byggmesterhus
Skornetten Trend fra Byggmesterhus