Havstadodden i Arendal er ferdig utviklet - Otterlei Eiendom
17926
post-template-default,single,single-post,postid-17926,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Leilighetsprosjektet Havstadodden i Arendal er ferdig utviklet

I samarbeid med J.B. Ugland har vi realisert 29 leiligheter med beliggenhet like utenfor sentrum av Arendal. Med utsikt mot sjøen og Tromøysundet har leilighetene en unik beliggenhet i rolige og idylliske omgivelser. Dette prosjektet har truffet markedet godt, og ble utsolgt i god tid før ferdigstillelse i juni 2021. Transformeringen av den tidligere industritomten ble gjennomført av J.B. Ugland Entreprenør AS i totalentreprise med prosjektleder Geir Brynhildsen. ‍Byggherre var Havstadodden AS med aktørene J.B. Ugland (50 %) og Otterlei Group (50 %).

Vi er stolte av å ha utviklet en slik sørlandsperle!

Se også prospektet som omtaler leilighetsprosjektet Havstadodden