Otterlei Group har kjøpt seg inn i Wilhelmsen House i Tønsberg - Otterlei Eiendom
17878
post-template-default,single,single-post,postid-17878,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Otterlei Group har sammen med samarbeidspartnere kjøpt Wilhelmsen House apartementshotell i Tønsberg

På toppen av «sykehusbakken» ligger det ærverdige og sjarmerende gule huset. Bygningen som huset hundrevis av sykepleierstudenter i sin tid, men som nå huser glade tilreisende og turister. I 2015 ble Wilhelmsen House Apartments og 49 rom en realitet. 1. februar 2021 ble Wilhelmsen House overtatt av Nedre Langgate 26c Holding AS. Anette Aale er daglig leder på Wilhelmsen House, og Færder & Tønsberg 365 har tatt en prat md henne om huset og hverdagen på Wilhelmsen House.

Les hele artiklen i Færder & Tønsberg 365 her.