Salgsstart for Vågsnes Havn! - Otterlei Eiendom
17830
post-template-default,single,single-post,postid-17830,single-format-standard,bridge-core-3.1.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Salgsstart for Vågsnes Havn!

I dag starter salget av de attraktive boligene i Vågsnes Havn på Tromøya.

Området , som ligger i en lun havn langs Tromøysund, består av 15 eksklusive boliger. Interesse for boligene har vært stor før salgsstart, lokalt, men også fra hele Østlands- / Sørlandsregionen.

Fremdrift

Fremdriften på grunnarbeidene går etter planen. Vi følger tett opp, og samarbeider godt med prosjektleder i Stærk og co. Etter en konstruktiv og god runde med forhandlinger har vi nå landet byggentreprisen og signerer avtale med Mesel entreprenør AS. Vi er godt fornøyd med prosessen. Prosjektet skal ferdigstilles til 1. april 2022.

Se nettside her