Otterlei Group har kjøpt Handelshuset Foyn i Tønsberg - Otterlei Eiendom
17579
post-template-default,single,single-post,postid-17579,single-format-standard,bridge-core-3.1.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-30.5.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Otterlei Group har kjøpt Handelshuset Foyn i Tønsberg

Otterlei Group AS har inngått avtale om kjøp av det tidligere Handelshuset Foyn. Selger er Folksom AS. Otterlei Group AS kjøper formelt 100% av aksjene i selskapet Storgaten 30-32 AS som er eier av de tre næringsetasjene på 8.300 m2 med hovedleietakere som Kiwi, McDonalds og kontorfellesskapet Friends at Work. Eierskiftet skjer formelt 31. desember 2020.

Eiendommen har gjennom de siste 7 årene gjennomgått en betydelig oppgradering og renovering. Boligprosjektet Foyntaket stod ferdig våren 2018 og det tidligere kjøpesenteret ble oppgradert og omgjort til et næringsbygg med enkeltstående leietakere i 2019. Det er en solid eiendom med langsiktige leietakere og en attraktiv beliggenhet midt i Tønsberg sentrum. – Vi ser frem til å overta og videreutvikle eiendommen, sier Jan Sigurd Otterlei, eier av Otterlei Group AS.